• Галерия
    • За нас
    • Контакти
    • Локация
    • Виртуална разходка
    • Български

Деца и занимания

Назад

Вашите деца ще се потопят в свят на радост в нашия детски клуб  с Монтесори играчки, предназначени да пленяват въображението им. Окъпан в естествена светлина и изпълнен със заразителен смях, нашият клуб посреща топло всички млади гости, предоставяйки рай за безкрайни игри и приятни забавления. Нашият екип от отдадени и опитни аниматори гарантира максимална безопасност и комфорт на вашите деца, позволявайки ви да се отпуснете и да се насладите на почивката без притеснение.

 

Детски клуб с Монтесори играчки

Открийте свят на въображение и обучение в нашия Детски клуб Монтесори, разположен на територията на Prestige Deluxe Hotel Aquapark Club. Създаден да плени младите сърца и умове, нашият клуб приема деца на възраст от 2 до 12 години, осигурявайки безопасна и стимулираща среда за безкрайно забавление и растеж.
Монтесори играчките са проектирани да възпламеняват въображението и креативността, позволявайки на децата да изследват и учат в свое собствено темпо. Te помагат на децата да развият критични умения като контрол на фината моторика, координация между ръцете и очите, и пространствено осъзнаване, залагайки здрава основа за бъдещо обучение.

Детски клуб Престиж

Престиж Хотел и Аквапарк разполага с голям вътрешен детски клуб, оборудван с надуваем батут с катерушки и пързалка с любимите на всички деца топчета. Това е място което непременно ще стане любимо на вашите деца по време на почивката им при нас.

Детскa външна площадка

Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб и Престиж Хотел и Аквапарк разполагат с открита детска площадка за деца с пързалки, катерушки, люлки и още много, където вашите деца да се забавляват до безкрай.

На задния басейн на Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб, се намира нашият батут кът, любим на деца и родители. Там децата могат да скачат до насита и да изразходват тяхната енергия, докато родителите се наслаждават на слънцето и събират тен край басейна.

Анимация

Анимация за деца - 6 дни в седмицата | Дневна: 10:00 - 12:00 ч и 15:00 - 17:00 ч | Вечерна: 20:00- 20:30 ч
Детско бинго, игри с топка, водни игри, музикални игри, пиратски игри, мини диско

Анимация за възрасти  - 6 дни в седмицата | Дневна: 10:00 - 12:00 ч и 16:00 - 18:00 ч | Вечерна: 20:00- 22:30  Гимнастика, зумба, стречинг, аеробика, бочиа, дартс, водна гимнастика, водна топка, волейбол, футбол, тенис на маса, шулбак, шафълборд

 

Игрална зала

Забавата е наша специалност – не пропускайте това място. Заслужава си!
Прекарайте време със семейството си! Хотелът разполага с игрална зала оборудвана с 8 нови PlayStation 5 конзоли, за феновете на игрите! Предлага още билярд, джаги, тенис на маса, електронни игри и др.

 

Колела под наем

Разгледайте красивите пейзажи на брега на морето в свое темпо и се насладете на свежия морски бриз, като си направите семейна разходка с колела. Бъдете активни и пълни с енергия по време на вашата почивка, като намалите емисиите на въглероден отпечатък с нашата екологично приятелска програма за наем на велосипеди, на разположение за всички гости безплатно.

 

Два е по-добре от един!
ОТСЕДНЕТЕ В ЕДИН ХОТЕЛ, НО СЕ НАСЛАДЕТЕ НА ДВА!

 Всички гости на Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб могат да използват съоръженията на Престиж Хотел и Аквапарк безплатно! Двата хотела са разположени един до друг. Повече басейни, повече водни пързалки, повече барове!