• Галерия
  • За нас
  • Контакти
  • Локация
  • Виртуална разходка
  • Български

Деца и занимания

Назад

Вашите деца ще се потопят в свят на радост в нашия детски клуб  с Монтесори играчки, предназначени да пленяват въображението им. Окъпан в естествена светлина и изпълнен със заразителен смях, нашият клуб посреща топло всички млади гости, предоставяйки рай за безкрайни игри и приятни забавления. Нашият екип от отдадени и опитни аниматори гарантира максимална безопасност и комфорт на вашите деца, позволявайки ви да се отпуснете и да се насладите на почивката без притеснение.

 

Детски клуб с Монтесори играчки

Открийте свят на въображение и обучение в нашия Детски клуб Монтесори, разположен на територията на Prestige Deluxe Hotel Aquapark Club. Създаден да плени младите сърца и умове, нашият клуб приема деца на възраст от 2 до 12 години, осигурявайки безопасна и стимулираща среда за безкрайно забавление и растеж.
Монтесори играчките са проектирани да възпламеняват въображението и креативността, позволявайки на децата да изследват и учат в свое собствено темпо. Te помагат на децата да развият критични умения като контрол на фината моторика, координация между ръцете и очите, и пространствено осъзнаване, залагайки здрава основа за бъдещо обучение.

Детски клуб Престиж

Престиж Хотел и Аквапарк разполага с голям вътрешен детски клуб,оборудван с надуваем батут с катерушки и пързалка с любимите на всички деца топчета. Това е място което непременно ще стане любими на вашите деца по време на почивката им при нас.

Детскa външна площадка

Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб и Престиж Хотел и Аквапарк разполагат с открита детска площадка за деца с пързалки, катерушки, люлки и още много, където вашите деца да се забавляват до безкрай.

На задният басейн на Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб, се намира нашият батут кът, любим на деца и родители. Там децата могат да скачат до насита и да изразходват тяхната енергия, докато родителите се наслаждават на слънцето и събират тен край басейна.

Анимация

Анимация за деца - 6 дни в седмицата | Дневна: 10:00 - 12:00 ч и 15:00 - 17:00 ч | Вечерна: 20:00- 20:30 ч
Детско бинго, игри с топка, водни игри, музикални игри, пиратски игри, мини диско

Анимация за възрасти  - 6 дни в седмицата | Дневна: 10:00 - 12:00 ч и 16:00 - 18:00 ч | Вечерна: 20:00- 22:30  Гимнастика, зумба, стречинг, аеробика, бочиа, дартс, водна гимнастика, водна топка, волейбол, футбол, тенис на маса, шулбак, шафълборд

 

Игрална зала

Забавата е наша специалност – не пропускайте това място. Заслужава си!
Прекарайте време със семейството си! Хотела разполага с игрална зала оборудвана с 8 нови PlayStation 5 конзоли, за феновете на игрите! Предлага още билярд, джаги, тенис на маса, електронни игри и др.

 

Treasure Hunt Real Life Mystery Quiz Game

Изследвайте района докато играете! Вземете колата си или наемете една, съберете семейството и приятелите си и изследвай региона около нас. Има много красиви места за посещение, които са ключа към загадката.  В районът около Златни Пясъци, Варна и Северното Черноморие има скрити 11 загадки.  За да решите пъзела, трябва да сте на определено място - трябва да се движите постоянно. 11 загадки ще ви отведат до 11 места - необходимо е да се използва автомобил. За играта: тук

Имаме и втора игра, която се развива в хотела, ако искате да започнете с нещо по-малко ангажиращо. Сканирайте кода на таблото ни на рецепция и стартирайте приключението си. 

Колела под наем

Разгледайте красивите пейзажи на брега на морето в свое темпо и се насладете на свежата морска бриза, като си направите семейна разходка с колела. Бъдете активни и пълни с енергия по време на вашата почивка, като намалите емисиите на въглероден отпечатък с нашата екологично приятелска програма за наем на велосипеди, на разположение за всички гости безплатно.

 

Пазаруване и забавление в Делта Мол Варна

Предлагаме безплатна екскурзия и безплатен транспорт до Делта Мол Варна за всички наши гости - всяка Сряда, Четвъртък и Събота.

 • Краен срок за резервации: Резервирайте до 13:00 ч. (предходния ден)
 • Местата са ограничени и до изчерпване на количествата
 • Получете ваучер от рецепция
 • Отпътуване в 11:00 ч. сутринта от Prestige Hotel and Aquapark
 • Отпътуване от мола в 15:30 ч. следобед

Резервирайте сега и се наслаждавайте на пазаруване и забавления в Делта Мол Варна

Два е по-добре от един!
ОТСЕДНЕТЕ В ЕДИН ХОТЕЛ, НО СЕ НАСЛАДЕТЕ НА ДВА!

 Всички гости на Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб могат да използват съоръженията на Престиж Хотел и Аквапарк безплатно! Двата хотела са разположени един до друг. Повече басейни, повече водни пързалки, повече барове!